Välkommen till Humana

Humana är ett nordiskt omsorgsbolag som är marknadsledande inom individ- och familjeomsorg och personlig assistans och har en växande verksamhet inom äldreomsorg.

Hero

Aktuellt

Pressmeddelanden

Alla pressmeddelanden

Förändring av antalet aktier och röster i Humana AB

Humana Assistans AB (”Humana Assistans”) tar nästa steg i skadeståndsprocessen till följd av Inspektionen för Vård och Omsorgs (”IVO”) felaktiga beslut att återkalla Humana Assistans tillstånd

CFO Fredrik Larsson lämnar Humana

Humana-koncernens CFO Fredrik Larsson har beslutat att lämna sin position på Humana för att ta sig an nya utmaningar utanför koncernen.  En rekryteringsprocess för att utse en efterträdare inleds omgående.

Humana slutför förvärvet av Team Olivia Norge AS

Humana har slutfört förvärvet av Team Olivia Norge AS. Förvärvet förväntas bidra till en lägre operationell risk genom en mer diversifierad kundbas och bredare geografisk exponering.

Humana meddelar förändringar i koncernledningen

Humanas landschef i Finland, Anu Kallio, har meddelat att hon lämnar Humana för en tjänst utanför bolaget, efter fyra år i koncernen. Rekryteringsprocessen för att hitta en ersättare påbörjas omgående.

Humana Assistans AB (”Humana Assistans”) ansöker om skadestånd från staten med anledning av Inspektionen för Vård och Omsorgs (”IVO”) felaktiga beslut att återkalla Humana Assistans tillstånd

Humana Assistans har idag den 27 maj, 2024, lämnat in en begäran om skadestånd till Justitiekanslern för att få rätten till kompensation prövad för delar av den ekonomiska skada som Humana Assistans lidit med anledning av IVO:s felaktiga beslut den 31 januari 2023 att återkalla Humana Assistans tillstånd.